Arin TK-Huolto 

 

Tietoa itsestäni
 

Olen Ari Ahokas Varkaudesta. Toimin päätoimessani sähkö-/automaatioasentajana ja sivutoimenani teen tietokonehuoltoja. Olen huoltanut tietokoneita ja antanut neuvoja tietokoneiden käyttöön lähes 30 vuoden ajan.
 

Pääperiaatteeni ovat luotettavuus, ystävällisyys ja nöyrä suhtautuminen jokaiseen ongelmatilanteeseen.  Jokainen huolto- sekä neuvontakäynti on minulle aina yhtä tärkeä.

 

Neuvontapalvelut

 

Neuvon mielelläni arjen ongelmissa tietokoneen kanssa. Jos tarvitset neuvoja esim. erilaisten ohjelmien käytössä niin pyrin aina auttamaan parhaani mukaan. Tuntiveloitus hintani on 39 € sis. alv 24%. Senioreille sekä erityisryhmille tarjoan neuvontapalvelut hintaan 30 €/tunti sis. alv 24%. Minimiveloitus on 1 tunti. Kaikki kotikäynnit ovat toki kotitalousvähennyskelpoisia.

Vaivaton ja riskitön huolto

 

Yleensä ongelmat ratkeaa jo yhdellä kotikäynnillä mutta jos vika on isompi ja vaatii esimerkiksi koneen palauttamisen alkuperäiseen kuntoon, otan koneen mukaani ja palautan sen takaisin huollettuna useimmiten seuraavana päivänä.
 

Huollon hinta sovitaan aina asiakkaan kanssa ennen huollon aloittamista, joten ylimääräisiä kuluja ei tule.

Lisäksi annan töilleni onnistumistakuun. Jos en saa konetta kuntoon niin huolto ei maksa asiakkaalle mitään. Myös vianmääritys on ilmainen toimenpide